• Dé grootste dierenwinkel in Waddinxveen
  • Ruim 1500 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Met uw puppy of kitten naar de dierenarts

Puppy en kitten

Een puppy of kitten in huis verandert uw leven. Een vrolijke spring in het veld die op een leuke manier veel van uw aandacht zal vragen. Het is belangrijk om uw puppy of kitten de eerste maanden regelmatig door een dierenarts te laten nakijken. Zo weet u zeker dat uw kleine vriend alle nodige vaccinaties krijgt, goed groeit, op een gezond gewicht is en het gebit in orde is.

Ook krijgt uw puppy of kitten de kans om aan de dierenartspraktijk te wennen. Zo maken we samen een positieve ervaring van een bezoekje aan de dierenarts.

Gratis puppy- en kittenconsult

In onze Pets Health kliniek organiseren we een speciaal puppy- en kittenconsult. Tot de leeftijd van 6 maanden kunt u met een gezonde pup bij ons terecht voor een gratis consult waarin wij de groei, het gewicht en gebit van uw puppy controleren. Ook kijken we samen met u naar het voorkomen van parasieten, de juiste voeding voor uw puppy of kitten, vaccinaties, vakantie met uw huisdier, hoe het gaat met de socialisatie, puppycursus en nog veel meer! Wanneer uw puppy medische klachten heeft, kunt u uiteraard altijd bij ons terecht voor de best mogelijke behandeling.

Maak een afspraak voor het gratis puppy- en kittenconsult via 0182 - 44 10 25.

Handige informatie over puppy's en kittens

Pets Health dierenkliniek heeft een aantal handige tips voor u op een rij gezet, zodat u goed voorbereid bent op de komt van uw puppy of kitten. Hier vindt u meer informatie over voeding, training, medische verzorging en een handige lijst met benodigdheden.


Openingstijden
Ontdek de openingstijden van de balie, spreekuren, inloopspreekuren en meer...
Tarieven
Bekijk de tarieven van onze Pets Health dierenkliniek. Altijd voordelig geprijsd.
Ontmoet het team
Maak kennis met ons enthousiaste team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen.


Handige informatie