• Dé grootste dierenwinkel in Waddinxveen
  • Ruim 1500 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Maak kennis met ons Pets Health team

Onze enthousiaste dierenartsen en assistenten staan klaar om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Loop tijdens een bezoek aan onze winkel gerust even binnen en kijk wat onze dierenkliniek u te bieden heeft.

Nicole van Veen-Tjon Lim Sang

Functie: Dierenarts

Hallo, ik ben Nicole van Veen-Tjon Lim Sang, dierenarts bij Pets Health dierenkliniek Waddinxveen. Ik ben geboren in Rotterdam en opgegroeid in Capelle aan den IJssel met een heleboel dieren! Bij mijn ouders thuis hebben we 2 honden, 3 kippen en een waterschildpad. Nu woon ik samen met mijn vriend en hebben we een kat, Ed.

Het is dan ook vanaf kinds af aan mijn droom geweest om dierenarts te worden. Deze droom heb ik mogen verwerkelijken in België (Antwerpen en Gent). In de praktijk vind ik het leuk om alle diersoorten te behandelen. Ik wil me graag verder blijven ontwikkelen als dierenarts en haal hier voldoening uit.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in onze kliniek!

Paul van Boekel

Functie: Dierenarts

Mijn naam is Paul en ik ben sinds 2011 dierenarts. Ik haal erg veel voldoening uit opereren, vooral uitdagende chirurgie. Daarnaast heb ik passie voor kippen, honden, konijnen en katten! Thuis heb ik een kater die graag samen met mij Netflix kijkt.

Maria Camphuisen

Functie: Dierenarts

Hallo allemaal!

Ik ben Maria en sinds begin november ben ik werkzaam als dierenarts bij dierenkliniek Petshealth in Waddinxveen. Van jongs af aan was het voor mij al duidelijk dat ik heel graag met dieren bezig ben. Wat begon als paardenmeisje met een dwergkonijn en een grote Duitse herder in huis, vormde zich later tot de ambitie om dierenarts te worden. Oorspronkelijk ben ik een echte Groninger, maar voor de opleiding ben ik in 2013 naar Utrecht vertrokken. Nu kom ik vers van de opleiding af en ben ik gelijk enthousiast aan de slag gegaan met dit gezellige, gedreven team in Waddinxveen! Voor mij zijn er ontzettend veel aspecten dat dit beroep zo mooi maakt. Alle leuke sociale contacten, het diagnosticeren en behandelen van verschillende diersoorten, maar vooral het beter zien worden van uw huisdier. Mijn interesse is vrij breed, honden, katten, konijnen, cavia’s, vogels noem maar op. Als dierenarts vind ik wederzijds begrip en goede communicatie met u heel belangrijk. Ik kijk er naar uit om u en uw huisdier te ontmoeten en te kunnen helpen in de kliniek!

Isabelle de Bruijn

Functie: Paraveterinair in opleiding

Hoi allemaal! Mijn naam is Isabelle de Bruijn. Al mijn hele leven ben ik gek op dieren. Zo ben ik uiteindelijk bij Pets Health terecht gekomen. Voor mijn opleiding tot Paraveterinair zal ik de hele opleiding stage lopen in de kliniek. Daarnaast kom ik ook nog een extra aantal uurtjes helpen. Er valt nog genoeg te leren en daar is hier veel ruimte voor.

Ik hoop u en uw huisdieren te mogen ontmoeten in de kliniek!

Jessica de Groot

Functie: Paraveterinair

Ik ben Jessica de Groot.

Zoals de meeste dierenartsassistentes, wist ik toen ik klein was al dat ik met dieren wilde werken. Het probleem was, dat ik alleen nog niet zo goed wist welk werk ik precies wilde doen. Mijn interesse lag al snel bij het medische gedeelte. Ik heb de opleiding tot paraveterinair afgerond in 2016. Ik heb toen een aantal jaar in een andere kleine huisdierenpraktijk gewerkt maar was toch op zoek naar wat meer uitdaging. Zo ben ik hier bij Pets Health terecht gekomen. Verder ben ik veel op stal te vinden waar mijn paard staat. Als ik niet aan het werk of op stal ben, dan ben ik waarschijnlijk aan het wandelen of aan het lezen. Hier geniet ik ook erg van.

Wie weet tot snel in de praktijk!


Openingstijden
Ontdek de openingstijden van de balie, spreekuren, inloopspreekuren en meer...
Tarieven
Bekijk de tarieven van onze Pets Health dierenkliniek. Altijd voordelig geprijsd.
Ontmoet het team
Maak kennis met ons enthousiaste team van deskundige dierenartsen en paraveterinairen.


Handige informatie