• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Maak kennis met ons Pets Health team

Onze enthousiaste dierenartsen en assistenten staan klaar om uw huisdier van de beste zorg te voorzien. Loop tijdens een bezoek aan onze winkel gerust even binnen en kijk wat onze dierenkliniek u te bieden heeft.

Linda

Functie: Dierenarts

Als klein meisje was ik altijd al bezig met dieren, ondanks dat mijn ouders geen dieren hadden. Ik besloot dan ook vroeg dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Ik ben begonnen als paraveterinair, maar tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat ik meer uitdaging nodig had en dierenarts mijn droombaan was. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Rotterdam. Hier heb ik met veel plezier eerstelijns diergeneeskunde kunnen uitvoeren en ervaring kunnen op doen. Hierna werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Pets Health Waddinxveen. Sinds augustus 2021 ben ik hier werkzaam.

Het mooiste aan mijn vak vind ik natuurlijk een ziek dier begeleiden, het zien opknappen en uiteindelijk jaarlijks tegenkomen voor de vaccinaties. Hierdoor bouw je vaak ook een band op de met eigenaar. Geen één dag is hetzelfde en elk dier is anders. De communicatie met eigenaren en chirurgie maken het vak ook erg leuk. Je kan blijven doorgroeien in dit vak, de medische wereld zit nooit stil.

Tot ziens op de praktijk!

Nikki

Functie: Dierenarts

Ik ben Nikki, en ik werk sinds een paar maanden met veel plezier als dierenarts bij deze praktijk. Van kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met dieren, en speelde ik liever met dierenknuffels dan met poppen. Op de vraag wat ik later wilde worden was het antwoord steevast: dierenarts! Ik ben erg trots dat deze droom uiteindelijk werkelijkheid is geworden. Mijn interesse binnen de diergeneeskunde is breed, maar ik haal vooral veel plezier uit het helpen van zowel mens als dier.

Ik kijk er met veel plezier naar uit om u en uw dieren bij ons in de praktijk te ontmoeten!

Meike

Functie: Paraveterinair

Hoi, ik ben Meike!

Ik ben in juli 2021 bij Pets Health dierenkliniek in Waddinxveen begonnen. Hiervoor heb ik stagegelopen bij de Pets Health dierenkliniek in Soest, waarbij ik ben blijven hangen. Sinds juli ben ik dus officieel lid van het team in Waddinxveen, waar ik het super erg naar mijn zin heb! Van jongs af aan ben ik gek op alles want rent, vliegt en zwemt. Het leukste aan mijn werk vind ik het blij maken van eigenaren en daarbij juist het dier zelf.

Het is een superleuk team en ik vind het fijn dat er zoveel afwisseling is in het werk.

U ziet mij vast een keer zitten bij de balie, en ik hoop tot snel!

Janet

Functie: Paraveterinair

Mijn naam is Janet Ockeloen.

Van kleins af aan heb ik al een grote liefde voor dieren, ik wist dus al op jonge leeftijd dat ik iets met dieren wilde doen. Vanaf 1991 ben ik werkzaam in de dierenbranche. In 2005 ben ik gaan leren voor paraveterinair en ben ik gaan werken in een kleine dierenartsenpraktijk, waar ik al die tijd met veel plezier heb gewerkt. Ook heb ik mij verdiept in het (probleem)gedrag van katten. Door een verhuizing naar deze regio ben ik in mei 2021 in het gezellige team van Pets Health terechtgekomen. Ik vind het werken met dieren en het klantcontact nog steeds heel leuk!

Zie ik u binnenkort in de praktijk?

Judith

Functie: Paraveterinair

Hoi ik ben Judith!

Ik ben in 2018 begonnen met de opleiding voor Paraveterinair op het Aeres MBO Barneveld. Deze opleiding duurde vier jaar. Toen ik mij diploma heb gehaald kon ik direct aan de slag bij Pets Health. Ik ben begonnen als paraveterinair bij Pets Health Den Haag. Sinds december 2022 ben ik volledig over naar Pets Health Waddinxveen. Dit is voor mij een stukje dichterbij!

Een passie voor dieren heb ik altijd al gehad. Ik ben thuis opgegroeid met heel veel verschillende dieren. Van hamsters, cavia's, konijnen tot parkieten en eenden. Zelf heb ik nu twee hondjes Perry en Riley, die af en toe gezellig mee gaan naar de praktijk. Ik kijk ernaar uit om u en uw huisdier te ontmoeten!Handige informatie