• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Afspraak bij de dierenarts

Afspraakverzoek

 

Telefonisch

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via 0182 - 44 10 25.


Online een afspraak maken

Via onderstaand formulier kunt u een afspraak maken voor een consult van 15 minuten met uw zieke huisdier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan maag-darmklachten, bulten, jeuk en bloedafname. Heeft uw dier meerdere verschillende medische klachten of heeft u spoed, neem dan telefonisch contact op voor een afspraak op maat.

Ook kunt u een afspraak maken voor Check & Vaccinatie ONLY. Deze afspraak is uitsluitend bedoeld voor het geven van vaccinaties. Uw huisdier dient gezond te zijn om ingeënt te kunnen worden. Heeft u ook een vraag over de gezondheid van uw huisdier, dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

Let op: Wanneer u een afspraak wilt maken voor een paraveterinaire handelingen zoals nagels knippen, anaalklieren uitknijpen of een boostervaccinatie bij honden ouder dan 1 jaar, moet u even bellen. Dit kan namelijk bij de assistente en kost u geen consult. Wanneer u online een afspraak inplant, maakt u een afspraak bij de dierenarts, waarvoor u ook een consult betaalt.

 

Afspraakformulier

Ook kunt u onderstaand formulier invullen voor het maken van een afspraak. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld voor het bevestigen van de afspraak.

* verplicht veld

Voornaam en achternaam *
Telefoon *
E-mail *
Naam van uw huisdier
Diersoort
Korte omschrijving reden afspraak *
Voorkeursdag *
 
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.


Handige informatie