menu
Wij zijn momenteel gesloten

Heeft uw huisdier last van jeuk?

Jeuk en huidproblemen door allergie bij hond en kat

Zowel honden als katten kunnen last hebben van een allergie. Wanneer er sprake is van een allergie is uw huisdier overgevoelig voor bepaalde stoffen. Het immuunsysteem van uw hond of kat reageert overdreven sterk op deze stoffen, waardoor jeuk en huidproblemen ontstaan.


20% korting op shampoo's van Virbac

Om de huid van uw huisdier te reinigen en tot rust te laten komen kunt u een dermatologische shampoo gebruiken. In september profiteert u van maar liefst 20% korting op alle shampoos van Virbac in ons assortiment. Kom langs in onze dierenkliniek en profiteer!


De oorzaak van jeuk achterhalen

Heeft uw huisdier last van jeuk? Maak dan een afspraak in onze dierenkliniek om de oorzaak van de jeuk vast te stellen. In de maand september ontvangt u maar liefst 25% korting op een huidconsult. Nadat is uitgesloten dat jeuk wordt veroorzaakt door parasieten kunnen we nagaan of uw huisdier allergisch is voor vlooien (de meest voorkomende allergie), voedselbestanddelen of dat er sprake is van omgevingsallergie (ook wel atopie genoemd). Bij een omgevingsallergie is uw huisdier bijvoorbeeld allergisch voor pollen of huisstofmijt.

Meer informatie over allergieën

Meer over de meest voorkomende allergieën bij de hond en kat lees u hier: