• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Hoodie Dier XL, de grootste dierenwinkel in Waddinxveen

Huisdieren horen helemaal bij het gezin en verdienen de beste verzorging. Daarvoor ga je naar Hoodie Dier XL, dé huisdierenmegastore in Waddinxveen. Onze winkel is centraal gelegen aan de Tweede Bloksweg 2A in Waddinxveen en is makkelijk bereikbaar. Bekijk ons adres en de openingstijden >

Pets Health dierenkliniek

Een eigen dierenkliniek

In onze winkel vindt u een Pets Health dierenkliniek met de beste diergeneeskundige dienstverlening. Onze eigen dierenartsen en assistenten staan klaar om uw huisdier de hoogste kwaliteit zorg te bieden. 

Lees meer >>
Voordelig honden- en kattenvoer

Voordelig honden- en kattenvoer

Wij hebben alle grote merken honden- en kattenvoeding op voorraad. Profiteer van voordeelverpakkingen of kies voor een kleine, handzame verpakking. Bij ons profiteer je altijd van voordelige prijzen.
Ruim assortiment

Ruim assortiment

Wij bieden niet alleen een uitgebreide keuze in voeding, ook vind je bij ons allerlei leuke accessoires voor je huisdier. Onze collectie bestaat onder andere uit ligkussens, speelgoed, transportboxen, de lekkerste snacks voor je huisdier en nog veel meer!
Trimsalon

Trimsalon

In onze megastore is een professionele trimsalon aanwezig. Zowel honden als katten zijn van harte welkom voor een complete vachtverzorging.

Winkeltour

Nieuwsgierig naar onze winkel? Loop alvast een rondje en ontdek onze verschillende afdelingen en producten.