• Gemakkelijk bestellen en afhalen in de winkel
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Paardendekens laten wassen

Je paardendekens laten wassen

Wil je je paardendekens professioneel laten reinigen? Dan ben je bij Hoodie Dier XL aan het juiste adres. Wij zijn namelijk officieel servicepunt van Paardendekenwasserij Reeuwijk.

Je kunt bij ons terecht met allerlei soorten dekens, maar ook zadeldekjes, beenbeschermers en halstersets kun je laten wassen.

Paardendekens wassen verlengt de levensduur

Wanneer je je paardendeken goed onderhoud, kan deze jaren meegaan. Door je dekens regelmatig professioneel te laten reinigen, hebben vuil en zweet minder kans om diep in het materiaal door te dringen. Je behoudt hiermee de kwaliteit van de deken.

Alle dekens worden gewassen volgens de wasinstructies die in je deken vermeld staan. Ook kun je ervoor kiezen om je deken een waterafstotende behandeling te geven.

Dekens bij ons inleveren

Wij vragen je om dekens zoveel mogelijk te ontdoen van haren, opgedroogde mest en/of moddervlekken voordat je ze inlevert. Voor extreem vuile dekens of dekens vol haren kan een toeslag van € 7,50 in rekening gebracht worden.

Officieel Bucas waspunt

Ook met een Bucas deken kun je bij ons terecht. Jouw deken wordt dan gewassen volgens de eisen die Bucas stelt om de waterdichtheid van je deken te garanderen.

Prijzen

Wassen (alle dekens) € 14,50
Wassen waterafstotend € 19,50
Wassen Bucas & Horseware wash € 23,00
Losse hals € 7,50
Zadeldek € 7,50

Jouw paardendeken laten repareren

Paardendekenwasserij Reeuwijk kan je deken ook repareren. Denk hierbij aan het plakken en stikken van scheuren en winkelhaken, het vastzetten van buiksingels en staartflappen en het vervangen van sluitingen zoals gespen en singels. Er wordt altijd gebruik gemaakt van nieuwe materialen van hoge kwaliteit. Ook wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de kleur- en materiaalkeuze.

De kosten van een reparatie liggen gemiddeld tussen de € 10 en € 20. Mocht het bedrag van de reparatie niet in verhouding staan tot de deken, dan wordt eerst contact met je opgenomen voordat de reparatie wordt uitgevoerd.

Dekens kunnen alleen gerepareerd worden indien deze schoon zijn i.v.m. hygiëne en het behoud van de naaimachines.