Introductie-prijs
  • Riverwood kattenvoer Derma Scottish Salmon & White Fish 2 kg

Riverwood kattenvoer Derma Scottish Salmon & White Fish 2 kg

Uitgebalanceerde voeding met zalm en witvis voor half lang of lang harige katten. Ondersteunt een gezonde huid en vacht.
Nu met € 5,00 introductiekorting. 
24,95 19,95

Actie geldig t/m : 08-01-2019 en zolang de voorraad strekt.
  • Riverwood kattenvoer Derma Scottish Salmon & White Fish 2 kg
  • 24,95 19,95
Riverwood Derma kattenvoer met zalm en witvis bevat de juiste dosis aan hoogwaardige eiwitten die een gezonde vacht ondersteunen, hierdoor kan een droge huid en doffe vacht bij jouw kat voorkomen worden.

Katten met een half lange of langere vacht hebben meer kans op ontstekingen op de huid, om dit te voorkomen is er gekozen voor eiwitbronnen met een hoog gehalte aan EPA en DHA. Deze verminderen de productie van cytokines die betrokken zijn bij ontstekingen. Om jouw kat nog beter te beschermen tegen invloeden van buiten wordt zijn immuunsysteem verbetert door de toevoeging van peterselie, salie en zee duindoorn, drie unieke bronnen van natuurlijke antioxidanten. Om de vacht van deze katten optimaal te houden bevat Riverwood Derma Teunisbloemolie. Dit kruid bevat één van de hoogste concentraties van het geneeskrachtige vetzuur GLAIn. De voedingsstoffen in deze olie, zijn essentieel voor de celstructuur en verbetering van de vacht en elasticiteit van de huid.

Voor katten met een speciale vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke voeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of lang harige katten hun vacht optimaal te ondersteunen is er bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De vacht van jouw kat is immers de spiegel van zijn gezondheid.

Samenstelling: schotsezalmmeel (20%), gele erwten (17%), vers Schots zalmvlees (14%), witvismeel (12%), gele-erwtenzetmeel (12%), pluimveevet (geconserveerd met tocoferolen, 10%), haringmeel (7%), gedroogde appelpulp (4%), gehydrolyseerde kippenlever (2%), teunisbloemolie (1%), mannan-oligosachariden (170 mg/kg), fructo-oligosachariden (110 mg/kg), psylliumextract (50 mg/kg), peterselie-extract (50 mg/kg), salie-extract (50 mg/kg), rozemarijnextract (50 mg/kg), citrusextract (50 mg/kg), duindoornextract (50 mg/kg).

Analyse: Ruw eiwit 36,0 %, Vetgehalte 15,0 %, Vochtgehalte 10,0 %, Ruwe as 8,0 %, Ruwe celstof 2,0 %, Calcium 0,9 %, Fosfor 0,8 %, Natrium 0,6 %, Magnesium 0,07 %.