• Dé grootste dierenwinkel in Waddinxveen
  • Ruim 1500 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Jarco hondenvoer Giant Puppy 3 kg

Natuurlijke voeding met kalkoen voor zeer grote rassen van 3 weken tot 6 maanden oud, met een volwassen gewicht van meer dan 46 kg.
18,99

  • 18,99
Jarco Natural Giant Puppy is een hoogwaardige, natuurlijke premium voeding op basis van kalkoen zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur-en smaakstoffen.

Deze premium pup voeding heeft een uitgebalanceerd eiwit- en vetgehalte en de juiste mix van natuurlijke vitaminen en mineralen voor een evenwichtige groei en ontwikkeling van jouw pup tot ongeveer 6 maanden.

Door de snelle groei van zeer grote rassen met een volwassen gewicht vanaf 46 kg, kunnen er afwijkingen ontstaan in de gewrichten van de hond. Om dit te voorkomen heeft Natural Giant Puppy een verlaagde calcium/fosfor verhouding en minder vetten ter voorkoming van overgewicht bij jouw pup.

Natural Giant Puppy is een brok voor de pup tot ongeveer 6 maanden. Hierna wordt overgeschakeld op de Natural Giant Junior. De Junior brok sluit perfect aan op de hogere energiebehoefte van giant rassen in verband met de zeer lange doorgroei tot wel 16 maanden.
Barcode 8718026130183
Artikelnummer 25339