• Dé grootste dierenwinkel in Waddinxveen
  • Ruim 1500 m2 winkelplezier
  • Dierenkliniek in onze winkel
menu
Vandaag geopend van 13:00 tot 18:00

Dog with a Mission halsband Joplin

Handgemaakte, exclusieve halsband met vrolijke uitstraling en stevige kwaliteit. 
vanaf 39,95

  • XXS: 21-27 x 2 cm
  • 39,95

Waanzinnig mooi handwerk en oersterk. De Dog with a Mission halsband Joplin is hand geverfd en daardoor zijn alle banden net iets anders. 

Dog with a Mission gebruikt het beste tuigleer en de gespen, d-ringen en passanten zijn gemaakt van zeer stevig messing. Het glimmende laagje van het messing is door middel van een speciaal proces, mat gemaakt zonder dat het zijn anti-roest functie verliest. De oude, doorleefde look hoort bij de Dog with a Mission uitstraling.

Hoe onderhoud je het leer van een Dog with a Mission product?
Heel simpel, het enige dat je nodig hebt is zadelvet. Dit is een kleurloos, vetachtig onderhoudsmiddel dat het leer voedt en de kleur terugbrengt. Zadelvet trekt in het leer en voedt het materiaal van binnenuit, waardoor de halsband soepel blijft. Zadelvet laat kleine scheurtjes in het leer verdwijnen en strijkt vouwen glad. Breng het vet ruim aan met een zachte doek en wrijf het in met ronddraaiende bewegingen.

Zwemt je hond graag in de zee? Dat is geen probleem maar spoel het zout dan wel af met zoet water en behandel het leer iets regelmatiger met zadelvet. Op die manier heb je jarenlang plezier van je leren halsband.

Het stof op de band kan schoongemaakt worden met groene zeep. 

Barcode 8719425914275
Artikelnummer - XXS: 21-27 x 2 cm 14275